Skip to content

Controller til Unilabs Norge AS

  • by

Har du fullført en høyere utdannelse innen økonomi, regnskap eller revisjon? Har du relevant arbeidserfaring med analytisk arbeid? Da bør du lese videre!

I samarbeid med Unilabs søker vi etter en Controller med minimum 1 års relevant arbeidserfaring etter fullført høyere utdannelse. Økonomiavdelingen inngår i administrasjonens totalt 20 ansatte. Arbeidsmiljøet er svært godt og du vil bli en del av et team som er opptatt av samarbeid og utvikling. Du vil få ansvar og læring fra dag èn i form av selvstendige, varierte og faglig utfordrende arbeidsoppgaver.

Du vil jobbe i en kombinasjon av rapportering og analyse. Du må trives med å jobbe med komplekse sammenhenger hvor detaljnivået er høyt, samtidig som du må evne å trekke essensen ut av dette og lage gode beslutningsunderlag for ledelsen.

Oppstart: Snarest, etter avtale
Søknadsfrist: Snarest, annonsen tas ned så fort vi finner riktig kandidat!
Omfang: Rekruttering, heltid 

Hvorfor Unilabs?

– Konkurransedyktige betingelser
– Meget god pensjonsordning
– Gode muligheter for faglig utvikling
– Tilhørighet i et lokalt faglig miljø så vel som i en internasjonal organisasjon

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsdagen vil bestå av mange og varierte arbeidsoppgaver, men du vil hovedsakelig jobbe med:

– Budsjettering
– Rapportering
– Månedsavslutning
– Utarbeide KPI’er
– Analyse

Vi søker deg som:

– Har høyere økonomisk utdannelse som siviløkonom eller tilsvarende
– Har minimum 1-2 års erfaring fra revisjon, konsulentarbeid eller som controller. Erfaring med IFRS er et pluss.
– Er analytisk anlagt og er nøyaktig i ditt arbeid
– Jobber pro-aktivt og strukturert.
– Trives med å jobbe i en kombinasjon av rapportering og analyse
– Liker å jobbe med komplekse sammenhenger hvor detaljnivået er stort og evner samtidig å trekke essensen ut av dette og lage gode beslutningsunderlag for ledelsen
– Deg som er søkende etter bedre svar på både kjente og nye problemstillinger og ser stadig etter muligheter for prosessforbedringer
– Har stor arbeidskapasitet
– Er løsningsorientert
– Har gode ferdigheter i Excel
– Er samarbeidsvillig og har godt humør


Som person har du gode kommunikasjonsevner, du er nøyaktig og har en analytisk evne. Det er også viktig at du har evne til å prioritere og omstille deg i hverdagen.
Høres dette ut som deg? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Søk stillingen her

Om arbeidsgiveren

Unilabs Norge AS er et selskap i Unilabsgruppen og en av Norges ledende leverandører av radiologi og laboratoriemedisin. Våre medisinske spesialister er blant de fremste i landet og vi har over 25 års erfaring. Sammen med topp utstyr gir dette trygghet for både pasienter og medarbeidere. Unilabs Røntgen har 11 avdelinger og 14 institutter og utfører undersøkelser innen MR, CT, konvensjonell røntgen, ultralyd og mammografi. Unilabs Laboratoriemedisin tilbyr tjenester innen biokjemi, mikrobiologi og patologi. Vi har moderne, digitalt utstyr med nye tekniske løsninger innen alle undersøkelsesmetoder. Til sammen er vi rundt 400 medarbeidere i Norge. I troen på at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder jobber vi for at vår bedriftskultur skal støtte opp under vårt mantra: CARE BIG!